Kingston szerver memória

A világ vezető adatközpontjainak a Kingston biztosítja memóriamoduljait. Minden Kingston memóriamodult 100%-ban tesztelnek, élethosszig tartó garancia vonatkozik rájuk és több mint 30 év tervezési- és gyártási szakértelme egyesül bennük.

A minőség iránti elkötelezettség

A Kingston ma milliókat fektet be moduljainak fejlesztésébe és tesztelésébe, hogy csökkentse a holnap költségeit (TCO-t). Az ebből eredő teljesítmény, stabilitás és hosszú távú megbízhatóság az egyik oka annak, hogy a Kingston szerver memória világszerte iparági szabvánnyá vált. A több mint negyedszázados szerver memória szakértőként és iparágvezetőként a Kingston rendelkezik azzal a tudással és erőforrással, hogy támogassa az Ön szerver memória szükségleteit.

Tesztelés: Mindenek felett és még azon is túl

A tesztelés a sarokköve a Kingston azon elkötelezettségének, hogy a megvásárolható legmegbízhatóbb memóriát biztosítsa.

A Kingston Technology által a memória modulon végzett teljes tesztcsomag mellett minden Kingston szervermodulnak át kell mennie a dinamikus stresszteszten is. Ez egy egyedülálló folyamat, amelynek célja a potenciálisan hibás modulok további kiszűrése a szállítás előtt.

Tegyen egy virtuális sétát a Kingston gyárában és nézze meg, hogyan készülnek a DRAM memóriamodulok.

Kingston szerver memória típusok

Kingston ECC memóriák

Munkaállomásokhoz és belépő szintű szerverekhez

A hibaellenőrzés és -javítási technológiával (ECC) ellátott memóriamodulok manapság többnyire elengedhetetlenek a vállalati IT-környezetekben. Az ECC memóriamodulok képesek az adatok olvasása és írása közben fellépő esetleges hibákat kijavítani, gondoskodva arról, hogy az adatátvitel mindig hibamentesen menjen végbe. Használatuk akkor javasolt, ha semmilyen körülmény között nem tolerálható a hibás adatáramlás. Mindenképpen ajánlott használni ezeket munkaállomások, ipari vezérlőalkalmazások, infrastrukturális memória-gyorsítótárak, tudományos és pénzügyi számítástechnikai alkalmazások és kritikus fontosságú adatbázis- és fájlszerverek esetén.

Kingston Registered memóriák

Irodai és adatközponti szerverekhez

A registered (más néven pufferelt) memóriamodulok egy regiszterrel is rendelkeznek a DRAM modulok és a rendszer memóriavezérlője között. Kisebb elektromos terhelést jelentenek a memóriavezérlőre, és lehetővé teszik, hogy az egyes rendszerek stabilak maradjanak több memória mellett. A legtöbb esetben olyan alkalmazásokban található meg, ahol a méretezhetőség és a robusztusság szükségessége meghaladja az alacsony ár iránti igényt, így például jellemzően regisztrált memóriát használnak a nagyteljesítményű irodai és adatközponti szerverekben. A regisztrált memória modulok nem tévesztendőek össze a hagyományos ECC memóriamodulokkal. Gyakran összemosódik a két típus közti különbség, mert elérhetőek olyan modulok is, amelyek mindkét technológiát használják.

Kingston LRDIMM és 3DS LRDIMM memóriák

Extrém memória igények kielégítésére

A csökkentett terhelésű DIMM (LRDIMM) modulok nagyon hasonlóak a Registered modulokhoz, azonban nem egy regiszter, hanem egy kiegészítő memóriapuffer van az adatáramlásba beépítve. Ez a memóriapuffer segít növelni a modul sebességét, miközben csökkenti a processzor terhelését és hozzájárul az energiamegtakarításhoz. Az LRDIMM-ek esetében az összes adat párhuzamosan tud áramlani, melynek eredményeként magasabb maximális memóriakapacitás érhető el. A legújabb technológiákon alapuló 3DS LRDIMM modulok pedig még nagyobb memóriasűrűséget biztosítanak. Ezeket a modulokat rendkívül memóriaigényes szerveralkalmazásokhoz tervezték, ideálisak virtualizációhoz, hiperskálázott számítástechnikai, MI illetve Big Data felhasználáshoz.